foxorder

Detta är vår spelgrupp, det finns många spelgrupper men vår är bara vår!


  Downtime 1450-1490 - Fernao

  Dela
  avatar
  Vindmusen

  Antal inlägg : 57
  Join date : 11-03-16

  Downtime 1450-1490 - Fernao

  Inlägg  Vindmusen i tor maj 17, 2012 7:32 pm

  Downtime 1450-1490

  Fernao spenderar en tid med Tenora och skaffar sig information om vad som hänt under tiden har varit fångad i grottan. Han får även veta att det finns en hel del kapital inom klanen på grund av lukrativa affärer med kryddor som erhållits, bland annat från resorna i Indien. Kapitalet investeras ånyo och det Fernao börjar styra in affärerna på ett löst kriminellt nätverk i Iberia. Dessa investeringar mångfaldigar Familjens förmögenhet och Fernao är numera en mycket förmögen man, ifall han önskar spela en sådan roll.
  Tenora önskar inte lämna Fernaos sida åker slår således följe med honom under denna tid.
  Hemma i Seville har inte alltför stora förändringar skett hos familjemedlemmarna. Alla är mycket glada över att Fernao är fri från de bojor som bundit honom. Det visar sig också att de på ett omfattande sätt har lobbyat för Kotteriets frihet. Esmeralda har till och med rest till Cappadocians för att förhandla personligen, vilket fick självaste japeth att höja sin röst för vår frihet, men klangrundaren lyssnade uppenbarligen inte. Hon är mycket belåten över att Fernao kommit tillbaka och är också lättad över att Fernao kan ta över den verkställande befattningen han ursprungligen haft inom familjen.
  Det visar sig att både Julianna och Javier har tagit sig varsitt child. Julianna har invigt en bekant från skandinavien och Javier en rufsig, luttrad äldre legoknekt. Båda accepteras av så småningom av patriarken Fernao.

  En tid senare möter Fernao sin gode vän Georgius och de kommer överens om att det troligen är vist att försöka finna orsaken till deras gemensamma förbannelse. De bestämmer sig för att åtminstone Fernao bör resa tillbaka till Indien för att finna om möjligt en lösning på problemet. Det skulle inte heller skada och få mer information om boken de fann som troligen innehåller information om Saulots resa mot Golconda.
  Tenora och Fernao reser således tillbaka till indien och Fernao märker att hans bestialiska förmågor har utvecklats genom hans långa vistelse i en grotta och han kan numera anta formen av en dimma. På detta sätt har han genom sin överlevnadsinstinkt utvecklat ett försvar för liknande incidenter. Resan tar lång tid med tanke på att Tenora slår följe och hon inte utvecklat liknande förmågor. Detta tar Fernao i utnyttjande och sovrar Europa på den främste vargen han kan finna. Så småningom finner han en varg med de rätta anlagen och tar dess starkaste och klipskaste varg till sin nya ghoul.

  I Indien möter Fernao upp gamla kamrater från sin klan och då Fernao blivit en mästare på klanens mest heliga gåva får han en hög status och mycket uppmärksamhet från dem. De önskar att han slår dem följe i deras heliga krig. Detta accepterar Fernao eftersom han blivit förbannad av en av demonerna. Ravnos fränderna får en mycket stor respekt för Fernao på grund av dessa omständigheter och Fernao får all hjälp han kan önska sig.

  Det visar sig att det mycket väl finns lösningar på förbannelsen. Den rakaste vägen vore att förgöra den som kastat förbannelsen, vilket tyvärr skulle bli tämligen komplicerat eftersom demonen är ökänd och mycket potent. Däremot erhåller Fernao medel för att lära sig en komplicerad ritual för att kunna frigöra sig från förbannelsens bojor.
  Med hjälp av information från Saulots skrift lyckas Fernao tala med mystiker av klan Ravnos, vilka ger honom en fördjupad kunskap om Saulots filosofier och tillvägagångssätt mot Golconda. Då Saulut och Fernao har mycket skilda uppfattningar om hur besten skall bli tillfreds tar det flera år innan Fernao lyckats transformera hans kunskap till en praktiskt kunskap. Fernao är mycket närmare en fullkomlig förståelse för sin best och vaknar numera tidigt på kvällarna. Fernao lägger också märke till att mystikerna kan en underlig form av blodsmagi vilket han noterar för framtiden ifall han skulle hamna i onåd hos Tremererna.

  Fernao reser sedan tillbaka till Europa och möter upp med kotteriet och talar om för de som är intresserade om hans upptäckter och erfarenheter.

  Något som Fernao inte tänker på men som är noterbart över hans personlighet är att han inte är med en annan kvinna är Tenora, så länge som hon är vid hans sida...
  Återstående tid spenderar Fernao med familjen och de nya familjemedlemmarna, samt utvecklar familjens nätverk och förmögenhet. Han undervisar också sin sire om de nya kunskaperna han erhållit och vad som bör ske framöver. Fernao måste nämligen för att finna mer information gå djupare in i demonernas land, vilket för närvarande är alltför farligt i och med förbannelsen samt att han precis har lärt sig deras språk och troligen behöver mer tid för att slipa bort accenten.

   Aktuell tid och datum: tis dec 11, 2018 5:09 pm